صنایع کنسرو سازی

صنایع کنسرو سازی

کنسروسازی :کنسرو به روشی برای نگهداری از غذا و همچنین به خوردنی های نگهداری شده به این روش گفته می شود .در روش کنسرو ، ماده خوردنی در یک قوطی یا ظرف قرار می گیرد و پس از بستن سر قوطی یا ظرف هوا دیگر به ماده غذایی راه نمی یابد و این باعث طولانی تر شدن مدت نگهداری مواد درون قوطی می شود.

کنسرو سازی نخستین بار توسط نیکولا آپر به عنوان یکی از ابداعات ارتش فرانسه در سال 1810 آغاز شد – کنسروسازی باعث می شود تا میکرو ارگانیسم ها (ریز سازواره ها  ) وارد قوطی نشوند ودر آن تکثیر نیابند- قوطی های کنسرو می توانند : بزرگ- کوچک- دایره ای- بیضوی- مکعبی- پلاستیکی- شیشه ای- گالواننده یا آلمینیومی باشند.

برای کنسرو سازی مواد خوراکی مراحل گوناگون زیادی در کارخانه ها انجام می شوند برای نمونه برای کنسرو سازی ماهی این مراحل لازم است: آماده سازی- آب نمک گزاری- پخت اولیه- قوطی گزاری- هواگیری- درب بندی- فرآیند حرارتی- قرنطینه- وبرچسب زنی- تن ماهیان از ماهیانی هستند که در صنعت کنسرو کاربرد زیادی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *