انواع تن ماهی در ایران

انواع تن ماهی در ایران

ماهی تن در آب نمک 

محصولی است که علاوه بر دارا بودن پروتيین با قابلیت جذب بالا و اسید های چرب امگا ۳ فاقد روغن اضافه است .

ماهی تن با فلفل طبیعی/

فلفل قرمز ادویه ای مفید است که قادر به بالا بردن توان ایمنی بدن است و  از بیماری های قلبی جلوگیری میکند.

ماهی تن در روغن زیتون 

روغن زیتون غنی از اسید های چرب مفید امگا 6 است در کنار اسید های چرب امگا ۳ در ماهی همه اسید های چرب ضروری برای بدن را داراست .

اتواع تن در ایران

ماهی تن در روغن سنتی ترین تن ماهی است برای تهیه محصول عملیات کنسرزسازی راروی ماهی انجام میدهند و بجز افزودنی های مجاز طعم دهنده دیگری به آن اضافه نمیشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *