خبرهای وبلاگ

ارزش غذایی تن ماهی

تن ماهی منبع بسیار خوبی از پروتئین/مواد مغذی نظیر سلنیوم/منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامینهای B1/B3/B6/….ٔ

….مهمتر از همه اینکه گوشت ماهی تن مانند انواع دیگر ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش میدهد. و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا میبرد/اسیدهای چرب امگا۳ بطور کلی نقش پیشگیری کننده از بیماری های مزمنی نظیر بیماریهای قلبی/عروقی/دیابت نوع دوم و برخی از انواع سرطان را دارند/

…خوردن ماهی امگا ۳ برای کاهش بیماری های قلبی عروقی بسیار مفید است زیرا این ماده مغذی میزان چربی های ب خون ( کلسترول/و تری گلیسیرید ها) را کاهش میدهد/

ارزش غذایی تن ماهی شوگار :

میزان کلسترول خوب یا HOL را افزایش میدهد و تجمع پلاکت ها را کاهش میدهد و از لخته شدن خون جلوگیری میکند/ با کاهش سلول های اندوتریال و تولید مشتقات شیمیای پلاکت ها عامل رشد و از ضخیم شدن رگ ها جلوگیری میکند/ ارزش غذایی تن ماهی شوگار

…فعالیت مشتقات شیمیای سلولهای دیواره رگ ها که باعث آرامش و باز شدن رگ ها میشود / تولید پیام آورنده های شیمیایی بنام سیتوکسین ها را نیز کم میکند/ ارزش غذایی تن ماهی شوگار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *